28 October 2007

Janji Pasini

BAGIKAN
darehdehna anjeun matak kagagas
ku kaweulas-asihan
nalika urang nyanggreudkeun janji pasini
di sagigigireun hejo ngemplokna pasawahan

kumeujot tur kumalayang pangacian kula
hayang ngawang-ngawang ka alak paul
cumarita ka manehna
nanging sok reumen nyeredetkeun ati

kawas ulubiung
ngarasa seudih nu kacida
mikiran nu anteub neuteup
ka nasib cinta dua manusa
di alam dunya anu sakitu endah
ku Gusti Allah dihadiahkeun
ka kula jeung anjeun
--2007
BAGIKAN

Penulis: verified_user

0 komentar: